Over mij

 

Mijn naam is Laura ik ben geboren in het prachtige jaar 1994.

In 2011 kocht een vriendin van mij een spiegelreflex camera en al snel was ik getrokken door fotografie. Alleen durfde ik toen nog niet zelf de stap te zetten om te beginnen met fotografie. In 2012 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en kocht ik mijn eerste eigen camera. En vanaf toen is mijn hobby een beetje uit de hand gelopen.

ik begon te oefenen op mijn eigen paard en begon toen rond te vragen bij vriendinnen of ik hun paard ook op de foto mocht zetten. En in 2014 mocht ik mijn eerste betaalde shoot doen met mijn toen favoriete onderwerp een paard. Hierna kreeg ik de smaak goed te pakken en ging meer dieren fotograferen. In 2016 ben ik ook mensen gaan fotograferen en heb toen besloten de paarden op een laag pitje te zetten. In 2018 heb ik toch besloten om de paarden weer mee te nemen in mijn portfolio maar dan wel op mijn manier. 

Tijdens een shoot vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en ik geloof ook dat iedereen mooi is. En die kant van jezelf wil ik graag benadrukken. Ik neem daarom ook de tijd voor mijn modellen en zorg dat zij 100% op hun gemak zijn. Een goede foto is niet de helemaal hippe pose, de perfecte foto is die waar JIJ helemaal JIJ bent.

 

  • IMG_0567
    IMG_0567